Φωτοδυναμικοί φακοί

TRANSITIONS

Οι φακοί Transitions είναι κανονικά διάφανοι φακοί με τους βαθμούς σας που περιέχουν έξυπνη τεχνολογία στην ύλη τους, κάτι που τους κάνει να ενεργοποιούνται / σκουραίνουν αυτόματα μόνο όταν εκτείθεστε σε ηλιακό φώς, και όχι σε εσωτερικούς χώρους. Είναι κατάλληλοι για όλους (ειδικά για παιδιά) και διατίθενται σε φακούς για μακρινή αλλά και πολυεστιακή διόρθωση, προσδίδοντας απαράμιλλο στυλ στην εμφάνισή σας και απίστευτη άνεση στην όρασή σας χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε 2 ζευγάρια γυαλιών, οράσεως και ηλίου.

Transitions Gen8

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ

Με τη νέα γενιά Transitions Gen8 οι φακοί:

  • Ενεργοποιούνται 30% γρηγορότερα και είναι σκουρότεροι κατα 11% σε σχέση με αυτούς της προηγούμενης γενιάς.
  • Επανέρχονται απο σκούροι στην πλήρη διαφάνεια σε 3′ λιγότερο από αυτούς της προηγούμενης γενιάς.
  • Μειώνουν το οπτικό θάμβος (αντηλιά) και τα συμπτώματα της οπτικής κόπωσης.
  • Αποκόπτουν στο 100% την UV ακτινοβολία.
  • Προστατεύουν από το επιβλαβές μπλέ-μώβ φως των ψηφιακών συσκευών και του ήλιου.
  • Βγαίνουν σε 4 νέα χρώματα για κάθε στυλ

Δύο ακόμα μέλη

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ TRANSITIONS

Τα Τransitions Xtractive είναι οι μόνοι φακοί που ενεργοποιούνται μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν! Διατηρούν έναν πολύ ελαφρύ χρωματισμό, της τάξεως του 5%, σε εσωτερικούς χώρους για μέγιστη προστασία και άνεση όταν χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας ηλεκτρονικές συσκευές. Ενδείκνυνται για ανθρώπους με φωτοευαισθησία.

Τα Transitions Drivewear είναι ειδικοί φακοί για οδήγηση και ταυτόχρονα είναι φωτοδυναμικοί και πολωτικοί. Ενδείκνυνται για επαγγελματίες οδηγούς αλλά και άτομα που οδηγούν πάνω από 1 ώρα ημερησίως. Η συγκεκριμένη κατηγορία ΔΕΝ ενδείκνυται για νυχτερινή οδήγηση.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Η επιλογή του κατάλληλου σκελετού, η ενημέρωση για τα πρωτοποριακά προϊόντα μας, καθώς και οι ειδικές μετρήσεις στα μηχανήματα μας, είναι διαδικασίες που απαιτούν χρόνο. Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας και προγραμματίστε ένα ραντεβού, έτσι ώστε να σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε βάσει των αναγκών σας.