Εξατομικευμένοι πολυεστιακοί φακοί

VARILUX

Οι πολυεστιακοί φακοί οράσεως είναι φακοί για 3 διαφορετικές αποστάσεις (μακρινή – μεσαία – κοντινή) όλα σε ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως. Η Varilux, Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις πολυεστιακών φακών, για μία ακόμα φορά καινοτομεί, παρουσιάζοντας τη σειρά Varilux Χ Series. Με ναυαρχίδα της το Varilux Xclusive 4D, το οποίο αποτελεί το μοναδικό φακό στον κόσμο που μειώνει στο ελάχιστο το κούνημα της κεφαλής του ατόμου για να εστιάσει και να βλέπει καθαρά σε κάθε απόσταση, προσφέρει:

  • Απόλυτη ελευθερία κινήσεων
  • Μεγαλύτερα πεδία όρασης
  • Ευκρίνεια όρασης σε κάθε απόσταση
  • Ταχύτερο χρόνο προσαρμογής

Εξατομίκευση βαθμών

ΜΕ ΤΟ VISION R-800

Με τη βοήθεια του Vision R-800, μετράμε ταχύτατα (8 – 10 λεπτά) τους βαθμούς της συνταγής σας, με ακρίβεια 0,01 DS (μονάδα μέτρησης της δύναμης του φακού) και όχι 0,25 DS που υπήρχε ως τώρα. Αυτές οι μετρήσεις μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε με μεγαλύτερη πιστότητα τους βαθμούς του πολυεστιακού σας φακού και όχι μια στρογγυλοποίηση τους. Έτσι φοράτε ακριβώς το βαθμό που χρειάζεστε, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο, κάνοντας τα πολυεστιακά σας πιο εύκολα στην προσαρμογή.

Εξατομίκευση οπτικών κέντρων

ΜΕ ΤΟ VISIOFFICE 2

Αμέσως μετά την επιλογή του κατάλληλου σκελετού για τα πολυεστιακά σας, περνάμε στο Visioffice 2, ένα σύστημα μέτρησης οπτικών κέντρων αλλά και τουλάχιστον άλλων 15 παραμέτρων που σχετίζονται με τη στάση του σώματος, τη φυσιολογία του προσώπου και την οπτική συμπεριφορά σας. Η διαδικασία είναι απλή: Κάθεστε μπροστά από το μηχάνημα που μοιάζει με κολώνα και φέρει έναν καθρέπτη με εσωτερική κάμερα, φοράτε έναν ειδικό μεταλλικό σκελετό πάνω στο σκελετό της επιλογής σας και ακολουθεί μια σειρά μετρήσεων που διαρκούν λιγότερο από 3 λεπτά. Εμείς χρησιμοποιούμε αυτές τις μετρήσεις για να παραγγείλουμε και να κατασκευάσουμε ένα εξατομικευμένο ζευγάρι πολυεστιακών αποκλειστικά για εσάς!

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Η επιλογή του κατάλληλου σκελετού, η ενημέρωση για τα πρωτοποριακά προϊόντα μας, καθώς και οι ειδικές μετρήσεις στα μηχανήματα μας, είναι διαδικασίες που απαιτούν χρόνο. Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας και προγραμματίστε ένα ραντεβού, έτσι ώστε να σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε βάσει των αναγκών σας.