Εξοπλισμός

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Διαθέτουμε το δικό μας εργαστήριο κοπής οφθαλμικών φακών, με υπερσύγχρονο τροχό κοπής και πληθώρα εργαλείων και μικρομηχανημάτων, δίνοντας έτσι άψογο οπτικό και αισθητικό αποτέλεσμα ακόμα και στις μεγάλες διορθώσεις. Σε περίπτωση εφαρμογής νέων βαθμών, δεν θα χρειαστεί να αποχωριστείτε το σκελετό σας, παρά μόνο για λίγη ώρα! Στο εργαστήριό μας υπάρχει ακόμη πλυντήριο υπερήχων, που καθαρίζει το σκελετό και τους φακούς σας, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής των επιστρώσεων.

Vision R-800

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΦΑΚΩΝ ΟΡΑΣΗΣ

Είμαστε το μοναδικό κατάστημα οπτικών στην Ελλάδα που διαθέτει το μηχάνημα μέτρησης βαθμών Vision R-800! Η μέτρηση των βαθμών σας πραγματοποιείται με προσέγγιση 0,01 DS και όχι ανά 0,25 DS που υπήρχε ως τώρα. Από έρευνες προέκυψε ότι το 95% των ανθρώπινων οφθαλμών είναι ευαίσθητοι σε μεταβολές λιγότερο του 0,125 DS σε τουλάχιστον ένα τεστ κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Έτσι μπορούμε να κατασκευάσουμε εξατομικευμένους φακούς όρασης με απόλυτη ακρίβεια, μειώνουμε τον χρόνο της διαδικασίας στο μισό, έτσι ώστε να μην κουράζονται το σώμα και τα μάτια σας από τις πολύωρες δοκιμές. Μπορούμε ακόμα να σας δείξουμε πως θα βλέπετε σε πραγματικό περιβάλλον με τους νέους σας βαθμούς!

Visioffice 2

ΛΗΨΗ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Εκτός από μηχάνημα λήψης οπτικών κέντρων και της μοναδικής μέτρησης ERC (ακριβές κέντρο περιστροφής των ματιών-eye rotation centre), το Visioffice 2 λαμβάνει υπ’όψιν τουλάχιστον 15 άλλες παραμέτρους που σχετίζονται με την οπτική συμπεριφορά, το σκελετό και τη φυσιολογία του προσώπου σας. Συγκεντρώνοντας αυτές τις 3D μετρήσεις, κατασκευάζουμε έναν πλήρως εξατομικευμένο φακό. Μπορούμε ακόμα να φωτογραφίσουμε ή να τραβήξουμε βίντεο με το σκελετό της επιλογής σας και να το αποστείλουμε στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να σας πουν την γνώμη τους!

Tess Tracer

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣ ΦΑΚΩΝ

Το Tess Τracer μας βοηθά να μελετήσουμε και να σας γνωστοποιήσουμε με ακρίβεια τα πάχη και το βάρος των φακών σας. Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε προκαταβολικά το τελικό αισθητικό αποτελεσμα! Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας προτείνουμε τον ιδανικό σκελετό για την περίπτωση σας, αλλά και την κατάλληλη λέπτυνση ώστε να μην υπάρχει σμίκρυνση / μεγέθυνση των οφθαλμών σας, ακόμα και στις μεγάλες διορθώσεις, προφυλάσσοντάς σας έτσι απο δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαθλασοκερατόμετρο

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΦΑΚΟΥ ΕΠΑΦΗΣ

Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων διορθώνει την όραση του μέσω των φακών επαφής για αισθητικούς λόγους ή για λόγους ευχρηστίας. Το διαθλασοκερατόμετρο είναι απαραίτητο μηχάνημα για την παραγγελία των καταλλήλων φακών επαφής. Με το διαθλασοκερατόμετρο παίρνουμε τις λεγόμενες κερατομετρικές μετρήσεις, το μέγεθος της κόρης και της ίριδας του οφθαλμού για την επιλογή του ιδανικού φακού επαφής. Για λόγους απλούστευσης ονομάζουμε την όλη διαδικασία με μια λέξη, καμπυλομέτρηση, αν και ο όρος δεν είναι δόκιμος.

Σχισμοειδής λυχνία

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ ΕΠΑΦΗΣ

Η σχισμοειδής λυχνία αποτελεί και αυτή απαραίτητο μηχάνημα για την παραγγελία των φακών επαφής. Μέσω της λυχνίας ελέγχουμε την ποιότητα και ποσότητα των δακρύων, τα βλέφαρα και γενικότερα κατά πόσο είσαστε ιδανικοί υποψήφιοι για φακούς επαφής. Η λυχνία διαθέτει μεγάλη οθόνη προβολής, στην οποία μπορεί ο συνοδός σας να παρακολουθήσει τη διαδικασία, αν κι εφόσον το επιθυμείτε.

Τονόμετρο Tonocare Keeler

ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΛΑΥΚΩΜΑΤΟΣ

Το γλαύκωμα περιλαμβάνει μια ομάδα οφθαλμικών παθήσεων (γλαύκωμα διαφόρων τύπων), οι οποίες προκαλούν βλάβη στο οπτικό νεύρο, το όργανο που “μεταφέρει” την εικόνα από το μάτι στον εγκέφαλο. Με το τονόμετρο μετράμε την ενδοφθάλμια πίεση του ματιού, τον κυριότερο παράγοντα κινδύνου εμφάνισης γλαυκώματος. Η διαδικασία με το Tonocare είναι εντελώς ανώδυνη, καθώς δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το μάτι και δεν απαιτείται η χρήση τοπικού αναισθητικού. Θα νιώσετε ένα μικρό “φύσημα” και αμέσως θα έχουμε αξιόπιστες μετρήσεις! Αποτελεί πρωτοβάθμια φροντίδα της όρασης και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τον πλήρη και ενδελεχή οφθαλμολογικό έλεγχο από τον οφθαλμίατρο σας, που περιλαμβάνει εξέταση του οπτικού νεύρου με βυθοσκόπηση και έλεγχο των οπτικών πεδίων.

Όλες οι μετρήσεις γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας που διαθέτει ειδικά στόρια αποκλεισμού για απόλυτη ιδιωτικότητα αλλά και μεγάλη είσοδο με ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα / αμαξίδιο / παιδικό καρότσι.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού

Η επιλογή του κατάλληλου σκελετού, η ενημέρωση για τα πρωτοποριακά προϊόντα μας, καθώς και οι ειδικές μετρήσεις στα μηχανήματα μας, είναι διαδικασίες που απαιτούν χρόνο. Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας και προγραμματίστε ένα ραντεβού, έτσι ώστε να σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε βάσει των αναγκών σας.